Az autófólia funkciói

Hővédelemről

A tűző napon hagyott autó belseje akár 60 fokosra is felmelegedhet! Ez nem csak kellemetlen érzés lehet, amikor beszállunk, hanem veszélyes is az ott hagyott tárgyakra nézve, mint pl. az öngyújtó, ami felrobbanhat vagy a napszemüveg, aminek a kerete lágyulhat. A hővédelemnek köszönhetően, az autó műszerfala, ülései nem melegednek fel, oly mértékben, ezáltal a belső hőmérséklet érezhetően lecsökken. Kisgyermeknek nem kell a forró ülésben ülni, emiatt az utazás csendesebb, nyugodtabb.

Fényvédelemről

A babák, gyermekek sokkal érzékenyebbek a fényre, mint a felnőttek. A SkyFol fóliák megóvják őket, árnyék érzetet ad. Értéktárgyaidat is óvd! Ha nem látnak be az autódba, nem tudják felmérni a terepet, emiatt nagy valószínűséggel tovább állnak.

UV védelemről

Az UV káros sugarai folyamatosan érik a bőröd, amikor autóban ülsz. Fóliáink 99%-ban szűrik az UV-t, ami megvédi bőröd egészségét. A gyárilag sötétített üveg se jelent biztonságot. A gyári színezés csak a látható fényt szűri meg.

Szilánkvédelemről

Balesetkor a fólia összetartja a szétrobbanó üvegszilánkokat, amik megvághatnak minket. Bizonyos SkyFol fóliák a speciális gyártástechnológiának köszönhetően nagyobb biztonságot nyújtanak betörés és baleset esetén, mint a hagyományos sötétítő fóliák. Ajánljuk a SkyFol SHP 05-ös fóliát, ami a biztonsági és a hővédő fólia keveréke.

Jogszabályokról

A törvény szabályozza Magyarországon az autófóliák telepíthetőségét. Mindegyik üvegfelületen, amin fólia van, rendelkeznie kell  AF matricával, ami az üveg és a fólia között van eltávolíthatatlanul. Továbbá minden hivatalos üvegfóliázáskor kapnod kell műbizonylatot. Az autó B oszloptól hátrafele, körben semmilyen korlátozás nincs. Az első oldalsó üvegeknek fóliával együtt minimum 70%-os fényáteresztésűnek kell lennie.

Cím: 9025 Győr, Gyepszél utca 1/3

Telefon: +36304886656

E-mail: foliagyor2018@gmail.com